dimecres, 28 d’agost de 2013

Paté mariner de l'Anna



Aquesta és una recepta fàcil de fer i amb pocs ingredients. Tant pot servir per fer un aperitiu o com un entrant. La recepta ens la va donar l'Anna, juntament amb una petita terrina plena de paté, que va durar dues menjades. Al no portar additius millor no tardar molts dies a consumir.Es la segona vegada en un mes que faig la recepta i no ha durat 2 dies en la nevera. Segur que no serà l'última...


Ingredients:


  • 1 llauna de musclos en escabetx
  • 1 llauna de sardines amb tomàquet
  • 1 llauna de cavalla amb oli
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 cullerada de vinagre de Mòdena




Elaboració:


Obrim les llaunes, mirant de no tallar-nos.

Obrim pel mig les sardines i trèiem les espines.

Tretes les espines, posem els lloms en un bol junt amb la meitat del suc de la llauna.


Afegim la llauna de cavalla, mirant de treure les espines si en porten.


Incorporem els musclos i la meitat del suc de la llauna.


Afegim la cullerada de mantega tallada a trossets i la cullerada de vinagre de Mòdena.


Quan tenim tots els ingredients dintre del bol, triturem tot fins donar-li la textura que més ens agradi.


Aquest serà el resultat final. Reservar a la nevera fins l'hora de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada