Aquesta es una recepta de la mare de l'Alberto Chicote, ella la fa amb conill, a nosaltres ens agrada més amb pollastre. A l'hora de posar-la en practica també varem fer un canvi, al passar la salsa per xinès quedava la salsa massa liquida i varem decidir per triturar-la una miqueta, ja que prèviament havien tret la pell dels tomàquets.. D'aquesta manera va quedar al nostre gust, per sucar-hi pa...
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
Ingredients: 1 pollastre en trossos regulars, 1 pebrot verd a trossets, 1 pebrot vermell a trossets, 1 ceba grossa picada,
ELABORACIÓ
1. Ofegueu la ceba i els pebrots més o menys
iguals en l’oli fins que estiguin tous. Reserveu en el recipient que tinguem
que cuinar desprès.
2. Salpebreu i fregir el pollastre a foc mig fort, sense que
sigui massa fort perquè quedi sucós , reservar a part.
3. Trèieu una mica d’oli de fregir el pollastre i
fregir el tomàquet triturat. Deixem coure uns 10 minuts.
4. Una vegada desengrassat el fons de la paella que té el pòsit del pollastre, passar-ho per el xinès o el passapuré junt amb els
pebrots i la ceba perquè quedi fi i coure junt amb el pollastre fins que quedi
tendre. Posar-li una mica de romaní i llorer per
donar-li un toc de camp i per suposat sal.
Tu ho has dit, per a sucar-hi pa! A mi m'agrada passar la salsa pel xinès, de vegades, perquè trobo que fa més fi... tot i que amb sofregits que porten pebrot m'agrada trobar-l'hi. Aquest d'avui podria ser un segon de nadal, no? petons
ResponElimina