dimecres, 4 de desembre del 2013

Pollastre amb salsa de tomàquet

 
Aquesta es una recepta de la mare de l'Alberto Chicote, ella la fa amb conill, a nosaltres ens agrada més amb pollastre. A l'hora de posar-la en practica també varem fer un canvi, al passar la salsa per xinès quedava la salsa massa liquida i varem decidir per triturar-la una miqueta, ja que prèviament havien tret la pell dels tomàquets.. D'aquesta manera va quedar al nostre gust, per sucar-hi pa...
 
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES


Ingredients: 1 pollastre en trossos regulars, 1 pebrot verd a trossets, 1 pebrot vermell a trossets, 1 ceba grossa picada, 1 Kg de tomàquets molt madurs triturats, 1 gra d’all maxacat, 1 fulla de llorer, farigola, pebre negre i mitja tasseta d’oli d’oliva.

ELABORACIÓ

 
1.  Ofegueu la ceba i els pebrots més o menys iguals en l’oli fins que estiguin tous. Reserveu en el recipient que tinguem que cuinar desprès.


2. Salpebreu i  fregir el pollastre a foc mig fort, sense que sigui massa fort perquè quedi sucós , reservar a part.
 
 
3.   Trèieu una mica d’oli de fregir el pollastre i fregir el tomàquet triturat. Deixem coure uns 10 minuts.
 
 
4.  Una vegada desengrassat el fons  de la paella que té el pòsit del pollastre, passar-ho  per el xinès o el passapuré junt amb els pebrots i la ceba perquè quedi fi i coure junt amb el pollastre fins que quedi tendre. Posar-li una mica de romaní i llorer per donar-li un toc de camp i per suposat sal.

1 comentari:

  1. Tu ho has dit, per a sucar-hi pa! A mi m'agrada passar la salsa pel xinès, de vegades, perquè trobo que fa més fi... tot i que amb sofregits que porten pebrot m'agrada trobar-l'hi. Aquest d'avui podria ser un segon de nadal, no? petons

    ResponElimina