Diari d'un aprenent de cuina

Bloc gastronòmic

dimecres, 1 de gener del 2014

Pollastre amb peu de porc i escamarlans

›
  Aquest és un àpat propi de les terres de Girona i que molta gent l'anomena de mar i muntanya. Aquest plat queda molt bo, al meu g...
2 comentaris:
dimecres, 25 de desembre del 2013

Mandarina amb xocolata

›
Aquest es uns postres pensat per als més petits de casa, i acostumar-los a menjar fruita.  Tant el podem servir amb safata o amb pinxos,...
1 comentari:
dimecres, 11 de desembre del 2013

Cigrons del bar Pinotxo

›
    Qui no ha tafanejat mai per el mercat de la Boqueria? Tan si compreu com si no val la pena, donar una volta per veure la molt bona ...
1 comentari:
dimecres, 4 de desembre del 2013

Pollastre amb salsa de tomàquet

›
  Aquesta es una recepta de la mare de l'Alberto Chicote , ella la fa amb conill, a nosaltres ens agrada més amb pollastre. A l...
1 comentari:
dimecres, 27 de novembre del 2013

Croquetes rodones de foie

›
  Aquest plat tant podeu posar-lo com aperitiu o con un primer plat. La base de la recepta és la beixamel, feta la salsa beixamel pod...
3 comentaris:
dijous, 21 de novembre del 2013

Mandarina ensucrada

›
Els que no tenim la sort de poder anar-hi als restaurants estrellats, ens tenim que conformar en intentar fer les receptes més senzillet...
1 comentari:
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Dades personals

Visualitza el meu perfil complet
Amb la tecnologia de Blogger.