dimecres, 13 d’abril de 2011

Espaguetis amb cloïsses

Recepta  estreta del llibre Cuinar a casa amb Caprabo i Ferran Adrià, que ell va descobrir en Italià, de la ma del cuiner Moreno Cedroni del restaurant La Madonnina del Pescatore. A part de que surt molt bona la recepta i fàcil de fer, no s’ha de bullir prèviament la pasta  i  només embrutareu una paella o cassola.    Les cloïsses millor deixar-les 30 minuts amb aigua i sal, perquè treguin la sorra.


Ingredients:

  • 300 gr. d’espaguetis
  • 500 gr. de cloïsses
  • 1 litre de brou de peix
  • 1 dents d’all
  • Julivert
  • Oli d’oliva
  • Sal


 Elaboració:


  1. Poseu els espaguetis en una paella amb una mica d'oli fins que quedin ben daurats.
  2. Afegiu una dent d'all picat i una mica de julivert.
  3. Neu tirant aigua, brou o fumet de peix. Uns minuts abans que estiguin cuits afegiu les cloïsses.
  4. Deixeu que s'obrin i que la pasta s'acabi de coure. Poseu el punt de sal.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada