dilluns, 4 d’abril de 2011

Rap arrebossat

Recepta que té varis noms, rap arrebossat, rap a la romana o com li diuen per Astúries fritos de pixín.
Aquest plat el podem acompanyar amb una salsa maonesa, amb salsa de pebrots de piquillo o com he fet avui amb uns pebrots de Padrón.

Ingredients:

  • 2 cues de  rap
  • 5 grans d'all
  • 1 ou
  • Sal
  • Oli
  • Farina


    Elaboració:

    1. Treure a les cues del rap l'os central i deixar-los en filets, trossejar aquests fins a fer trossets menjables , en un bol posar el rap i distribuir bé els  alls tallats a trossos per deixar macerar amb el rap.
    2. Preparar dos plats: un amb farina i l'altre amb ou batut. 
    3. Saleu el rap i separeu els trossos d'all. Arrebossar el rap amb la farina i l'ou.
    4. Fregir el rap amb oli  ben calent, fregir-los fins que prenguin un color daurat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada