dimecres, 16 de novembre de 2011

Pebrots del piquillo farcits de tonyina i ou dur

Aquesta recepta és una de les moltes maneres de farcir els pebrots. He tingut que improvisar la recepta, degut a que tenia la salsa de pebrots sobrant del dia anterior.

Ingredients:

  • 1 llauna de  pebrots del piquillo
  • 1 llauna de tonyina
  • 2 ous durs
  • 2 grans d’all
  • Salsa de pebrots del piquillo
  • Salsa maonesa
  • Oli d’oliva
  • Sal


Elaboració:

  1. Fregim els pebrots amb una mica d’oli i els alls laminats, els salem i  reservem.
  2. Escorrim l’oli de  la tonyina, i aixafem una mica la tonyina amb una forquilla.
  3. Piquem els ous durs en trossets molt petits.
  4. Mesclem la tonyina amb els ous picats i la salsa maonesa, per últim incorporem la  salsa de pebrots del piquillo.
  5. Una vegada tot ben barrejat,  farcim els pebrots amb l’ajuda d'una cullereta de cafè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada