divendres, 15 de març de 2013

Milfulls de cabel d'àngel

Recepta  del llibre la cuina de Nadal  del cuiner Albert Cogull, amb petites variacions amb la incorporació de la llard de porc i el sucre. Molt fàcil de fer amb un resultat sorprenent.


Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full
  • 200 g de cabell d'àngel
  • 50 g de fruits secs
  • Sucre
  • Sucre de llustre
  • llard de porc

Elaboració:


  1. Estireu la massa formant un rectangle, escalfeu i  esteneu amb l'ajuda d'un pinzell la llard per sobre. Punxeu la massa perquè no pugui pujar-hi.
  2. Empolsar la massa amb sucre i farciu-la amb el cabell d'àngel, doblegueu els costats de la pasta, gireu-la i formeu una anella.
  3. Escampeu els fruits secs per sobre, un polsim de sucre i feu-hi uns talls a la part superior.
  4. Poseu-ho al forn a 180 graus uns 20 minuts.
  5. Acabeu-ho amb sucre de llustre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada