diumenge, 10 de març de 2013

Pastissets farcits de cabell d´àngel

Aquí teniu una recepta de pastissets o casquetas, que  ens han sortit molt bons. Aquesta recepta la fan per la zona de Tortosa, Benifallet, Vallderrobles... Per cert totes les persones que conec d'aquestes contrades, són molt bona gent !!! 


Ingredients:

  • 1 got de sucre
  • 1 got i mig d'oli d'oliva
  • 1/2 got d'anís
  • 1/2 got de moscatell
  • 750 g de farina aprox.
  • 1 sobre de llevat
  • 2 ous

Elaboració:
  1. En un recipient poseu el sucre, l'oli, el anís i el moscatell. Mescleu-lo bé i afegiu la farina a poc a poc barrejada amb el llevat, quan tingueu la meitat de la farina mesclada incorporeu els ous.
  2. Quan ho tingueu tot ben mesclat ho pasteu sobre un mabre i si fa falta incorporeu més farina, fins que tingueu una massa que pugueu treballar-la bé.
  3. Agafeu  un tros de massa i posar-la en mig de dos folis de paper vegetal  per aixafar-la amb el corró i deixar-la fina.
  4. Amb un motllo rodo aneu fent cercles. Col·loqueu damunt de cadascun, una culleradeta de cabell d'ángel.
  5.  Seguidament doblegueu la pasta de manera que quedin mitja rodona, de forma que quedi tapat el farcit, uniu les vores pressionant una mica amb els dits o amb d'una forquilla.
  6. Escalfeu el forn  a 200 graus i fiqueu la safata uns 20 minuts.
  7. En treure'ls i sense deixar-los refredar ensucrar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada