dimarts, 9 d’abril del 2013

Carxofes, ou ferrat i pernil ibèric

Recepta del Restaurant Garbí de Castellar del Vallès, regentat per la família Calsina Guitart, el Marcel·lí, la Rosa i en Carles. Restaurant que us puc recomanar, combina molt bé la cuina tradicional la de l'avia amb una cuina moderna. Aquesta recepta la he trobat en el setmanari L'Actual i m'ha faltat temps per fer-la. A la manca de pernil ho vaig solucionar amb unes tires primes de cansalada viada.



Ingredients:

  • 8 carxofes
  • 4 ous ecològics de La Roca
  • Encenalls de pernil ibèric
  • Oli
  • Sal
  • Farina


Elaboració:
  1. Preparem i tallem les carxofes a quarts i les posem en aigua i julivert perquè no es posin negres
  2. Les bullim durant 10 minuts en aigua i sal i les deixem escorrent per poder-les enfarinar i fregir més tard.
  3. Les salem i enfarinem i les posem a fregir en oli calent, deixar-les enrossir i les posem en paper absorbent.
  4. En un altre paella fem els ous ferrats també amb oli calent i els ous que no estiguin freds de la nevera i deixant el rovell una mica cru.
  5. Posem el plat la base de carxofes a sobre l'ou i el pernil per sobre i acabem amb una mica de l'oli calent per sobre el pernil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada