dimecres, 24 d’abril de 2013

Pèsols amb patates i cansalada viada

Aquesta recepta tant pot servir per primer plat o per acompanyament d’un altre plat. En 30 minuts el tens fet i a més a més sa i senzill.

Ingredients:
 
  • 1 Kg de pèsols congelats
  • 2 Patates
  • 1 ceba
  • 3 tires de cansalada viada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  •  
Elaboració:

  1. Poseu a bullir l'aigua a punt de sal i un raig d'oli d'oliva.
  2. Quan comenci a bullir incorporeu la ceba i les patates tallades grosses. Passats 12 minuts incorporeu els pèsols, deixar-los bullir 10 minuts més.
  3. Talleu a dauets les tires de cansalada viada i les poseu a fregir en una paella amb oli, quan comenci a enrossir reserveu.
  4. Munteu el plat posant les patates al voltant del plat, al centre els pèsols, per sobre la cansalada viada i amanit tot amb l'oli de fregir la cansalada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada