dimecres, 18 de setembre de 2013

Carpaccio de ceps



A finals de l'estiu comencem a veure els primers ceps en les botigues. A part de les botigues, els caçadors de bolets també els podem trobar en el seu habitat habitual, en les fagedes, alzinars i rouredes.  Es un dels bolets més apreciats, per els cuiners. El fan de moltes maneres, assecats, confitats amb oli, cuits o en cru com aquesta recepta de carpaccio d'avui.



Ingredients:
                                 


  • Ceps
  • Oli d'oliva verge
  • Vinagre de Mòdena             
  • Sal Maldon




Elaboració:
1.   Netegem els ceps amb paper de cuina humit, tallem els peus dels ceps.

2.   Amb l'ajuda d'un gabinet, tallem els ceps en làmines molt fines i les col·loquem de forma circular en un plat.

3.   Cobrim les làmines de cep amb l'oli d'oliva verge.
 
4.   Afegim el vinagre de Mòdena i la sal Maldon. Els deixem macerar 15 minuts a la nevera i ja els tenim a punt per degustar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada