dimarts, 10 de setembre del 2013

Paté de formatge i nous


Desprès  fer la recepta del paté mariner de l'Anna, avui he fet aquesta de formatge. La veritat és que no se quin dels dos m'agrada més. Penso que tots dos són molt bons, però aquest  ha durat una menjada i el mariner dos.  Això és com preguntar a un nen petit, a qui estimés més al pare o a la mare?. Millor fer-los tots dos... i quedareu molt bé.



Ingredients:
     

  • 1 terrina de formatge cremós Philadelphia
  • 5 anxoves
  • 70 g. de nous pelades
  • 1 cullerada d'oli de les anxoves
  • 2 cullerades de llet
  • Oli d'oliva


Elaboració:

 1.   Posem en el got de la batedora, la crema de formatge Philadelphia, les 5 anxoves tallades a trossos i una cullerada d'oli de les anxoves.

2.   Amb l'ajuda de la batedora, triturem les anxoves junt amb la crema de formatge. Si ho trobeu molt espès, podeu afegir 1 o 2 cullerades de llet, per donar-li la textura desitjada.

3.   Trenquem les nous i les piquem en trossets ben petits.

 4.   Afegim les nous  picades, en el got de la batedora. Amb l'ajuda de una cullera ho barregem tot fins que quedi una pasta ben homogènia.

 5.   Untem amb oli la part interior del motlle, que posarem tota la pasta i el col·loquem sobre un plat.

6.   Posarem tota la mescla del paté dintre del motlle i ho ficarem dins de la nevera un parell d'hores perquè agafi cos. El trèiem de la nevera, el desmotllem, l'emplatem i ja el podem servir-ho.

1 comentari:

  1. Jo faig aquest pate nomes amb anxoves, ja ho provare amb nous també, te que estar més bo encara. La presentació t'ha quedat genial. petons

    ResponElimina