dilluns, 14 de febrer de 2011

Amanida de mongetes tendres

Com la majoria d’amanides podem variar els condiments depenent de ho que trobem en la nevera. En aquesta amanida podem variar o incorporar diferent condiments con anxoves, patates bullides, pernil dolç, pebrots de piquillo, fruits secs, olives... i segur que  quedarà molt bona. Si  ens hem passat en la mesura, tenim l’opció de incorporar salsa maonesa i tenim una ensaladilla russa per el pròxim àpat.

Ingredients:

300 gr. mongetes tendres
1 ceba
1 tomàquets

1 llauna de tonyina en oli d’oliva
1 ou dur
Sal
Vinagre
 
Elaboració:

Les mongetes les tallem a  juliana. Es  un cassó posem a bullir aigua amb molta sal. Quan bull s’hi posen les mongetes i es deixem que bullin uns 10 minuts. Tallem la cocció refredant-les en aigua freda i reservem a la nevera.
Tallem la ceba a
brounoise, el tomàquet i l’ou dur tallar-los a daus petits. Mesclem tot en un bol. Incorporem també les mongetes.
Per últim afegim la tonyina
esmicolada, ho amanint tot amb el oli de la tonyina i una mica de sal i vinagre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada