dilluns, 21 de febrer de 2011

Tarta de Santiago

Pastís que ens ha fet la meva tieta Aurora i vist el resultat, l’hem demanat la recepta.

Ingredients:

  • 4 ous
  • 200 gr. de sucre
  • 200 gr. d’ametlla mòlta
  • 1 llimona
  • 1 polsin de canyella
  • 1 cullerada de sucre llustre

Elaboració:

  1. Posem a escalfar el forn a 180 ºC
  2. En un bol mesclem el sucre, els ous i la raspadura de la llimona. Afegim el polsim de canyella. Finalment incorporem l’ametlla de mica en mica.
  3. Posem la mescla en un motllo, que prèviament haurem pintat amb mantega i  espolvorejat amb farina.
  4. Quan el forn arriba a la temperatura de 180 ºC, posem el motlle durant 30 minuts, fins que agafi un color daurat.
  5. Mentre es fa el pastís pots imprimir i retallar la Creu de Santiago.
  6. Deixem refredar i retirem del motlle. Posem la Creu de Santiago de paper, per sobre de la tarta i amb un colador escampem el  sucre llustre. Per últim retirem la Creu de Santiago.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada