dilluns, 8 d’agost de 2011

Escalivada al forn

L'escalivada és un plat tradicional de la cuina catalana amb els principals ingredients els pebrots vermells, albergínies i cebes. Pot ser un primer plat o d'acompanyament. Per sobre d'una llesca torrada de pa de pagès i anxoves de l'Escala està molt exquisit...
 

 

Ingredients:

 

  • 3 pebrots
  • 4 albergínies
  • 3 cebes
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

 
Elaboració:


  1. Renteu i sequeu les hortalisses.
  2. Pinteu amb oli les hortalisses.
  3. Poseu-lo al forn a 200 graus.
  4. Gireu els pebrots, les cebes i les albergínies passat 25 minuts.
  5. Passats 45 minuts mireu que les albergínies  estiguin fetes, quan estiguin toves tanqueu el forn i deixeu-ho refredar.
  6. Quan sigui fred  peleu i treieu les llavors dels  pebrots i albergínies.
  7. A l’hora de servir, poseu en un plat el pebrots i les albergínies tallades a tires i la ceba per la meitat.  Amaniu tot amb pebre, sal i oli al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada