L'escalivada és un plat tradicional de la cuina catalana amb els principals ingredients els pebrots vermells, albergínies i cebes. Pot ser un primer plat o d'acompanyament. Per sobre d'una llesca torrada de pa de pagès i anxoves de l'Escala està molt exquisit...
Ingredients:
- 3 pebrots
- 4 albergínies
- 3 cebes
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
Elaboració:
- Renteu i sequeu les hortalisses.
- Pinteu amb oli les hortalisses.
- Poseu-lo al forn a 200 graus.
- Gireu els pebrots, les cebes i les albergínies passat 25 minuts.
- Passats 45 minuts mireu que les albergínies estiguin fetes, quan estiguin toves tanqueu el forn i deixeu-ho refredar.
- Quan sigui fred peleu i treieu les llavors dels pebrots i albergínies.
- A l’hora de servir, poseu en un plat el pebrots i les albergínies tallades a tires i la ceba per la meitat. Amaniu tot amb pebre, sal i oli al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada