Recepta del Restaurant Ca l’Ignasi de Cantonigrós, que vàrem fer en el programa Cuines de TV3. Menjar de temporada de tardor o d'hivern, però la seva simplicitat hem va seduir a fer-la en ple estiu.
Ingredients:
- 700 gr. de patata del bufet blanca
- 500 gr. de cebes de Figueres
- 250 gr. de botifarra de perol
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració:
- Per començar, poseu les patates i les cebes en una safata i escaliveu-les al forn a 180 graus durant 90 minuts.
- Seguidament, deixeu-les refredar i peleu-les.
- A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu un parell de rodanxes de botifarra. Quan estiguin dauradetes, retireu-les i reserveu-les.
- Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu la ceba tallada a dauets. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi les patates tallades a dauets, rectifiqueu-ho de sal i pebre i salteu-ho un parell de minuts. Després, poseu-hi la botifarra de perol, ja pelada i tallada a dauets i salteu-ho tot junt durant uns minuts.
- Quan ja estigui cuit, aixafeu-ho tot amb una forquilla.
- I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb el saltat, desemmotlleu-lo i poseu-hi les rodanxes de botifarra a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada