dissabte, 20 d’agost de 2011

Mojito Bacardí

M’ha costat molt decidir a posar aquesta recepta desprès de comprovar que hi ha tants mojitos com persones que ho fan. Uns ho fan amb llimona i sucre blanc, altres amb ¾  parts de soda. Que si got de sidra o got alt. Al final m’he he decidit per posar-hi la recepta de l’etiqueta de l’ampolla de Bacardí Mojito  RTS, incorporant  el sucre morè. No serà el mojito original però  va ser com mel vaig beure  per primera vegada.

Ingredients:

  • 1 ampolla de Bacardí Mojito
  • 1 llima
  • 4 fulles de menta
  • 2 cullerades de sucre morè
  • 4 glaçons

Elaboració:
  1. Introdueix en un got 1/2 llima tallada en 4 trossos i 4 fulles de menta.
  2. Incorpora 2 cullerades de sucre morè.
  3. Premsa  bé per treure'ls tot el suc.
  4. Omple el got amb els glaçons picats.
  5. Afegeix Bacardí Mojito i ...
  6. Llest per servir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada