dimecres, 26 d’octubre de 2011

Flamenquines

Típic menjar de les zones de Cordovà, Jaén, Lahiguera...Normalment el plat el presenten a taula acompanyat amb patates fregides, enciam i salsa maonesa. En sembla que no li posen formatge, però nosaltres ho em posat perquè sigui més melós.

Ingredients:

  • 4 talls de llom
  • 4 talls de formatge per fondre
  • 4 talls de pernil serrà amb greix
  • 1 ou
  • Pa ratllat
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Elaboració:

  1. Aixafeu els talls de llom amb l'ajuda de la mà de morter o amb la pròpia .
  2. Salpebreu, col·loqueu un tall de pernil i un de formatge en cada un dels talls  de llom.
  3. Enrotlleu i arrebosseu en ou batut i pa ratllat. Torneu a arrebossar una nova vegada en ou i pa ratllat, amb la intenció de realitzar un arrebossat doble.
  4. Reserveu, dues o tres hores a la nevera, abans de fregir-los.
  5. Fregiu-los en una paella amb oli, quan estiguin fregits poseu-los sobre paper absorbent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada