dimecres, 6 de febrer de 2013

Xampinyons farcits de pernil ibèric

Aquesta recepta també la podeu fer amb bacó (cansalada viada fumada) en lloc del pernil ibèric. De les dues maneres queden molt bons, però segur que amb bacó surt més econòmic.

Ingredients:

  • 1 safata de xampinyons grossos
  • 100 ml. crema de llet
  • 100 g de pernil ibèric
  • 1 ceba petita
  • 3 trossos de formatge cremós
  • 50 g de formatge ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre

Elaboració:

  1. Escalfem el forn a 180 graus.
  2. Retirem el peu dels xampinyons, rentem i deixem escorra.
  3. Piquem la ceba i amb una paella la fregim fins que comenci a enrossir. Afegim el pernil picat i deixem coure uns 2 minuts.
  4. Afegim la crema de llet i el formatge cremós, salpebrem. Deixem sofregir tot fins que comenci a bullir.
  5. Farcim  els xampinyons amb una cullereta, posem una mica de formatge ratllat per sobre, els posem en una safata i els posem al forn 12 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada