divendres, 7 de juny de 2013

Tallarines amb gorgonzola

Hem comprat en el supermercat un paquet de pasta de  la marca Goumet,  feia molt bona pinta. Per fer-la en seguit les instruccions del fabricant, i la veritat ens  ha quedat molt bona. Aquí us deixo la recepta per si teniu 10 minuts i voleu fer-la.

 
Ingredients:

  • 260 g de tallarines
  • 400 ml. de nata liquida
  • 200 g formatge gorgonzola
  • Sal
  • Pebre
  • nou moscada al gust
  • Mantega
  • 3 o 4 cullerades de formatge parmesà rallat

Elaboració:
 
  1. Coem la nata en una paella uns minuts, afegim el formatge gorgonzola en trossos, deixem courà 5 minuts sense deixar de remanar.
  2.  Afegim la sal, el pebre i la nou moscada.
  3.  En una olla amb 2 litres d'aigua i 1 cullerada de sal, la posem a bullir . Removem i quan comenci a bullir, posem les tallarines duran 5-7 minuts aproximadament. Escurim amb un colador i tirem un raig d'aigua calenta.
  4. Mesclem la salsa amb les tallarines que estaran bullides al dente .Emplatem posant  les tallarines, una mica de mantega i el formatge parmesà rallat per sobre. Bon profit!!!

1 comentari:

  1. Ohhh segur que han quedat deliciosos! jo només canviaria el formatge ja que aquest tipus no m'agrada jejej petons

    ResponElimina