dijous, 5 de maig del 2011

Cloïsses a la marinera

Recepta que vàrem fer el diumenge passat i de la qual no coneix-ho la seva paternitat. Degut a que ja la tenia impresa d'altre vegada. Però ho que si puc assegurar és que la salsa és per llepar-s'hi els dits.

Ingredients:

  • 1 Kg. de cloïsses
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada de farina
  • 1 got de vi blanc
  • 1 fulla de llorer
  • Julivert
  • Pebre dolça
  • Pebre blanca
  • Oli
  • Sal

Elaboració:
  1. Netejar molt bé les cloïsses.
  2. Posar en una olla la ceba ben picada i deixar durar, amb cura que no es cremi. Afegir els grans d'all i el julivert picats i deixar que es facin a foc lent. Quan gairebé estiguin, afegir el pebre dolça i el llorer i deixar que s'acabin de fer.
  3. A continuació, afegir el vi blanc i la farina. Remoure bé perquè la farina no formi grumolls i la salsa vagi espessint.
  4. Afegir les cloïsses. Condimentar amb sal i una mica de pebre blanc i deixar bullir uns minuts, remenant perquè es vagin obrint.
  5. Afegir una mica d'aigua en cas necessari perquè al final la salsa tingui cos, però quedi lleugera i no massa espessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada