dijous, 26 de maig de 2011

Montaditos de tonyina i pernil dolç

Recepta del llibre Cuinar a casa amb Caprabo i Ferran Adrià. La recepta del llibre està feta amb pa de xapata, però a falta de xapata les llesques de pa  de baguet, no queden malament ... 


Ingredients:

  • 4 llesques de pa
  • 1 pot de tonyina amb oli d'oliva
  • 4 làmines de pernil dolç
  • 4 cullerades de maonesa
  • 1 cullerada de mostassa en gra
  • Unes branques de cebollí

Elaboració:
  1. Escorreu l'oli de la tonyina i mescleu bé la tonyina amb la maonesa fins aconseguir una pasta homogènea.
  2. Poseu la mescla de tonyina i maonesa sobre les llesques de pa.
  3. Poseu per sobre les làmines de pernil dolç.
  4. Incorporeu la mostassa i les banques de cebollí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada