divendres, 13 de maig de 2011

Musclos a la marinera

Pot ser un primer plat per un dia que el segon sigui paella. A casa ens agrada la salsa sense passar pel  colador, fem servir el musclos de cullera per menjar la salsa i la que queda al plat per sucari pa ...

Ingredients:

  • 1 Kg. de musclos
  • 1 ceba trinxada
  • 4 tomàquets madurs trinxats
  • 1/2 got de vi blanc
  • i cullerada de farina
Per la picada
  • 2 grans d'all
  • Uns brins de safrà
  • Julivert
  • Ametlles

Elaboració:

  1. Bulliu els musclos amb poca aigua, en una cassola tapada, i coleu el caldo.
  2. Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet, feu reduir el vi i afegiu-hi la farina, que es cogui  una estona. Mulleu-ho amb aigua de bullir els musclos i dexeu.ho coure durant 10 minuts.
  3. Afexiu-hi als musclos la salsa i la picada, i dexeu-ho coure 5 minuts tot junt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada