diumenge, 19 de juny de 2011

Empedrat de cigrons

Recepta molt apropiada per el temps de calor, molt refrescant i que podem canviar els condiments. Depenent del nostre rebost i de la nostra imaginació.

Ingredients:

  • 250 gr. de cigrons cuits
  • 1 llauna de tonyina
  • 2 ous durs
  • 1 pebrots verd petit
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 tomates per amanir
  • 1 ceba tendre
  • 8 anxoves
  • Olives negres i verdes
  • Oli
  • Sal
  • Vinagre
  • Pebre negre

Elaboració:

  1. En un safata poseu els cigrons cuits i les olives.
  2. Talleu a trossets petits els pebrots, el tomàquet, les anxoves i la ceba, tot tallat incorporeu a capes a la safata.
  3. Afegiu el ous durs i el tomàquet tallats a daus.
  4. Finalment amaniu amb una vinagreta d’oli, vinagre, pebre negre i sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada