dijous, 9 de juny de 2011

Ous estrellats

No són els famosos ous trencats de Casa Lucio, però penso que no té gaire secrets aquest plat. Pot tindre moltes variants tant en la manera de tallar les patates com el seu acompanyament. Tant pots acompanyar-los amb pernil passat per la paella, amb pebrots de piquillo o amb pernil i pebrots.


Ingredients:

  • 6 patates
  • 8 ous
  • 8 pebrots de piquillo
  • 150 gr. de pernil
  • Oli d’oliva
  • Sal

Elaboració:

  1. Peleu les patates, talleu-les a bastonets i saleu.
  2. Tot seguit, les fregiu en una paella a foc viu amb abundant oli, sense que quedin molt fetes i reserveu-les em un plat.
  3. En una paella, poseu una mica d’oli, quan estigui calent, tireu els ous i els deixeu-los fregir durant 1 minut aproximadament.
  4. A continuació, poseu els ous sobre els plats de les patates, trenqueu-los i barregeu-los amb les patates, els pebrots tallats a tires i el pernil, que s’haurà Passat lleugerament per la paella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada