divendres, 15 de juliol de 2011

Amanida de patata

És una recepta molt senzilla  que pot servir com plat únic a l’estiu. En la que podem incorporar i treure condiments, segons els vostres gustos. Teniu que tindre mesura a l’hora de posar els condiments i no trobar-hos, que tenim amanida per dinar, sopar i esmorzar...

Ingredients:

  - 2 patates
  - 2 ous
  - 1 llauna de  tonyina
  - 1 llauna de pebrots de piquillo
  - 2 grans d'all

  - Olives sense os
  - Oli d'oliva
  - Vinagre de vi blanc
  - Sal
  - Pebre negre

Elaboració:

  1. Coeu les patates amb pell, en una olla, els ous en un cassó amb una mica de sal i un rajolí de vinagre. Depenent de la classe  de patates, deixar bullir uns 20 minuts i els ous 12 minuts. Quan tots dos ingredients estiguin al punt els treieu i deixeu refredar abans de treure'ls la pell i closques.
  2. Passeu per la paella amb dos grans d'all làminats, els pebrots de piquillo.
  3. En una font àmplia, incorporem, el pebrots tallats  a làmines, les olives, la tonyina esmicolada i com no les patates i els ous a daus.
  4.  Per amanir-la feu una vinagreta amb l’oli, el vinagre, la sal i la pebre negre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada