dimecres, 27 de juliol de 2011

Empedrat tortosí

Recepta extreta del llibre Guies gastronòmiques i turístiques de Catalunya. No té cap complicació a l'hora de fer-la. L'empedrat tortosí es pot amanir amb oli de la DOP Baix Ebre-Montsià, molt saborós i aromàtic. També es pot preparar amb una vinagreta d'oli d'oliva, vinagre i una cullerada de mostassa.


Ingredients:

  • 300 gr. de mongetes cuites
  • 2 talls de bacallà dessalat
  • 3 ous durs
  • 1 ceba tendra
  • 1 tomàquets
  • Olives negres d'Aragó
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració:
  1. Esqueixeu a tires el bacallà, i netegeu i talleu el tomàquet a trossets petits. Talleu els ous durs a dauets.
  2. Un cop preparats tots els ingredients, poseu-los en una safata i afegiu-hi les mongetes. Barregeu-ho tot bé i escampeu les olives negres pel damunt.
  3. Amaniu-ho amb sal i un bon raig d'oli d'oliva, si voleu, deixeu-ho una estona a la nevera abans de servir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada