dijous, 21 de juliol del 2011

Galtes de porc guisades

És una recepta que surt molt bé de preu i que amb una horeta la tenim feta. Amb una amanida de primer ja tenim el dinar d’avui fet.

Ingredients:

  • 4 galtes de porc
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 pebrots verds
  • 2 fulles de llorer
  • 4 grans d’all
  • ½ got de vi negre
  • Aigua mineral
 
Per la picada:

  • 2 grans d’all
  • 2 cullerades d’ametlla torrada
  • Julivert
  • Sal

Elaboració:

  1. Renteu i trossegeu les cebes, les pastanagues i els tomàquets.
  2. Salpebreu bé les galtes i en una cassola amb una mica d’oli, marqueu les galtes. Les treieu de la cassola i les reserveu.
  3. Amb l’oli que ha quedat a la cassola, sofregiu les verdures i afegiu els alls.
  4. Quan estigui el sofregit fet, afegiu el vi negre i deixeu reduir una mica l’alcohol.
  5. Incorporeu les galtes i les fulles de llorer, les cobriu d’aigua i deixeu coure 45 minuts. Quan faltin 10 minuts incorporeu la picada i rectifiqueu de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada