dissabte, 10 de setembre de 2011

Crema de llimona amb iogurt

Recepta que he trobat en la pàgina web de la Fundació Dieta Mediterrània . Molt ràpida de fer i que de segur agrada a tothom.

Ingredients:

  • 370 gr. de llet condensada
  • 2 llimones ( suc i ratlladura)
  • 4 iogurts naturals
  • Melmelada amarga de llimona

Elaboració:

Rentar bé les llimones. Ratllar la seva escorça, tallar per la meitat i esprémer.
Es barreja en un recipient la llet condensada amb el suc de les llimones, la meitat de la ratlladura i els iogurts.
Es preparen quatre copes individuals i es posa un fons de melmelada en cadascuna d’elles, aproximadament una cullerada de postres. S’aboca la barreja en les copes i es reserva a la nevera fins que espesseixi i quedi cremós. Just abans de servir es posa una mica de ratlladura de llimona per sobre per decorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada