divendres, 2 de desembre de 2011

Palmeres de pasta de full

Palmeres de pasta de full o ulleres? Pocs ingredients i molt fàcil de fer, els vostres fills us poden ajudar. Aquesta recepta la he fet gràcies a la Rosa de Palau Saverdera que em va ensenyar les fotos de les seves palmeres, pas a pas. Gràcies Rosa !!! 

Ingredients:

  • Pasta de full
  • Sucre

Elaboració:

  1. Esteneu la làmina de pasta de full i poseu abundantment sucre per damunt. Amb la ajuda d'un  corró premem una mica perquè es quedi enganxat el sucre. Doneu la volta a la làmina de pasta i fem la mateixa operació.
  2. Dobleu ambdós extrems cap al centre de la làmina. Torneu a doblegar de nou els extrems que queden cap al centre. I finalment el dobleu per la meitat.
  3. Cobrir-les amb sucre.
  4. Talleu amb un ganivet  la pasta de full en trossets d'un centímetre més o menys.
  5. Poseu-les al forn amb el mateix paper en el que venen embolicada la làmina de pasta de full, deixant una separació entre les mateixes ja que després prenen volum, així evitem que s'enganxin entre elles.
  6. Fiqueu-les al forn  a 200 º fins que estiguin daurades, 10 minuts aproximadament, les donem la volta i passats 3 minuts les retirem del forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada