dimecres, 28 de desembre de 2011

Peres al vi

Si us animeu a fer aquesta recepta mireu que les peres siguin de les dures i el vi  sigui una mica bo. Si les deixeu reposar un o dos dies les tindreu confitades.

Ingredients:

  • 6 peres
  • 3/4 l. de vi negre
  • 1 branqueta de canyella
  • 150 gr. de sucre
  • 1 llimona

Elaboració:
  1.  En un cassola poseu a bullir el vi amb les peres pelades sense treure la cua, el sucre, la  blanqueta de canyella i la pell de la  llimona. Mireu que les peres quedin cobertes pel vi.
  2. Deixeu-ho coure lentament fins que les peres siguin toves.
  3.  Retireu les peres i deixeu-ho reduir el vi, fins que quedi una textura espesseta, de salsa.
  4. Torneu-hi a afegir les peres a la cassola i deixeu-ho refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada