dilluns, 2 de gener de 2012

Amanida alemanya


Aquesta recepta  és del llibre del Ferran Adrià La comida de la familia. Recepta molt bona i  fàcil de fer-la, segur que la faré més d’una vegada.

Ingredients:

  • 4 patates  noves
  • 4 cogombrets amb vinagre
  • 2 cullerades de tàperes amb vinagre
  • 2 cullerades de mostassa de Dijon
  • 2 salsitxes de Frankfurt
  • 2 cullerades de nata liquida
  • 1 ceba tendre
  • 2 culleradetes de cibulet
  • 3 cullerades de maonesa
  • Pebre negre
  • Sal

Elaboració:

1. Bullir les patates senceres amb pell i l'aigua a punt de sal durant 40 minuts.
2. Una vegada bullides les emboliqueu amb paper d'alumini durant 30 minuts.
3. Talleu la ceba tendre a dauets petits. Talleu els cogombrets i els salsitxes de  Frankfurt en talls de 0,8 cm.
4. Peleu els patates i talleu-les a daus d'uns 3 cm.
5. Mescleu la maonesa, la nata, la mostassa, sal i el pebre negre.
6. Afegiu a les patates la ceba, el cogombres, les tàperes i els salsitxes.
7. Incorporeu la salsa i mescleu-ho Tot procurant que els patates no és trenquin.
  
8. Salpebreu i termineu posant el cibulet picat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada