dimecres, 11 de gener de 2012

Amanida Cèsar

Aquí teniu una amanida original i diferent del llibre "La comida de la familia" del Ferran Adrià i l'equip del Bulli. La podeu trobar feta amb els supermercats, però segur que si la feu vosaltres serà més fresca i més bona, us atreviu? Som-hi!

Ingredients:

  • 1 enciam llarg
  • 40 gr. de parmesà ratllat
  • Crostonets de pa torrat

Per la salsa:

  • 2 ous
  • 4 filets d’anxova
  • 40 gr. parmesà ratllat
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades de vinagre de Xerès
  • 10 cullerades d’oli gira-sol o d’oliva suau 0,4

Elaboració:

  1. Separeu els rovells  de les clares.
  2. Tritureu amb l'ajut de la batedora elèctrica el gra d’all pelat, les anxoves i les clares. Incorporeu poc a poc l’oli mentre neu triturant per emulsionar.
  3. Incorporeu el parmesà rallat i el vinagre.
  4. Netegeu l’enciam i talleu-lo en trossos de 4 cm.
  5. Mescleu l’enciam amb la salsa.
  6. Incorporeu els crostonets de pa i termineu empolvorant  amb el parmesà rallat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada