dimecres, 18 de gener de 2012

Sopa d'all

No pretenc inventar la sopa d’all, fa molts anys que està inventada. Però ara que fa molt de fred aquí teniu la recepta per si us animeu, bon profit ...


Ingredients:

  • 5 grans d’all
  • 4 llesques de pa
  • 1 l. de brou de pollastre
  • 4 ous (un per cap)
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Oli d’oliva
  • Pebre negre
  • Sal

Elaboració:

  1. Fregiu les llesques de pa, quan estiguin dauradetes reserveu-les.
  2. En una cassola fregiu els grans d’alls pelats i aixafats. Quan estiguin fregits incorporeu el pebre vermell , el pa fregit i el brou de pollastre i deixeu-ho bullir 20 minuts.
  3. Afineu la sopa amb un batedor elèctric.
  4. Poseu la sopa a punt de sal i pebre.
  5. Serviu a taula amb un ou poché.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada