dimarts, 31 de gener de 2012

Aletes de pollastre, amb allets i bolets

Aquest cap de setmana hem cuinat per tretze persones i aquesta recepta ens ha solucionat el segon plat. Gràcies Ferran  Adrià !!! Quin atreviment fer aletes de pollastre en un poble conegut per el conill als allets ...

Ingredients per 4 persones

Ingredients:

  • 12 aletes de pollastre
  • 240 gr. de bolets
  • 12 cullerades d’oli d’oliva 0,4
  • 20 grans d’all
  • 2 fulles de llorer
  • 8 branquetes de farigola
  • 120 ml. de vi blanc
  • 2 cullerades d’aigua
  • Sal
  • Pebre negre

Elaboració:

1.    Separeu i retireu les puntes de les aletes, talleu cada aleta per la meitat.
2.    Poseu les aletes a punt de sal, poseu-les en una paella i daureu-les lentament durant 30 minuts.
3.    Aixafeu els alls amb pell i afegiu-los a les aletes. Daureu el conjunt durant 5 minuts més.
4.    Poseu les herbes i el vi blanc. Deixeu reduir.
5.    Afegiu els bolets nets i tallats depenent dels bolets escollits. Ofegueu durant 2 minuts més.
6.    Afegiu l’aigua, deixeu bullir 5 minuts i poseu a punt de sal i pebre.

1 comentari:

  1. Molt bona recepta. Jo també tinc el llibre del Ferran Àdria i la veritat és que el resultat és sorprenent. I el millor de tot, econòmic.

    ResponElimina