dilluns, 17 de desembre del 2012

Arrossejat

Aquesta recepta m'ha sortit de la fusió de dues, intentant agafar-hi lo millor de totes dues. En aquesta ocasió la he fet sense gambes i acompanyat d'all i oli. La veritat és que ha quedat boníssim i com a sobrat una mica al migdia a la nit he fet una festa ...

Ingredients:

  • 250 g de fideus del número u
  • 150 g de cloïsses
  • 8 gambes
  • 1 sèpia grossa
  • 1 litre de brou de peix
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 6 grans d'all
  • 5 cullerades de tomàquet fregit
  • Safrà
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració:
  1. Poseu oli d'oliva en una paella valenciana, sofregiu 3 alls aixafats sense pelar.
  2. Netegeu la sèpia i trossegeu-la, assequeu-la bé i afegiu-la al sofregit.
  3. Sofregiu les gambes i reserveu-les.
  4. Un cop daurada la sèpia, afegiu la ceba ben picada i deixeu que és dori. Incorporeu el pebrot verd i quan estigui poxat incorporeu el tomàquet, acabeu el sofregit incorporant el safrà la sal i el pebre.
  5. En una paella poseu unes 6 cullerades d'oli i quan estigui mig calent incorporeu 3 alls pelats aixafats i els fideus. Remeneu els fideus sense parar fins que els fideus quedin de color marró fosc, sense po de que quedin torrats.
  6. Quan estiguin torrats, incorporeu a la paellera junt al brou de peix. Deixeu coure 10 minuts i quan faltin 3 minuts incorporeu les cloïsses i les gambes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada