divendres, 7 de desembre de 2012

Patates fregides

Les patates fregides les podeu servir per acompanyament de molts plats, de carn ,peix, ous... A casa utilitzem  la patata   Monalisa, generalment de forma ovalada allargada i les fregim en dues parts.


Ingredients:

  • Patates
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració:
  1. Peleu les patates i talleu-les a bastonets.
  2.  Poseu-les a fregir amb abundant d’oli a una temperatura moderada baixa fins que les patates estiguin toves, retireu-les de l’oli i reserveu-les.
  3. Tot just abans de servir-les, tornar-les a fregir a temperatura forta. Així aconseguireu que les patates quedin daurades i cruixent per fora i toves per dintre.
  4. Retireu-les de l’oli quan estiguin rossetes al vostre gust. Poseu-les sobre un paper de cuina , saleu-les i ja les teniu a punt per degustar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada