divendres, 5 de juliol de 2013

Tallarines amb tonyina

En poc temps he passat de menjar poca pasta, a ser un addicte a la pasta.  Avui gràcies a la receptes que portant els paquets de Pasta Gourmet, he degustat aquesta molt bona recepta. Proveu-la !!! us agradara...
 
Ingredients:
  • 260 g de tallarines
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ceba petita picada finament
  • 1 gra d'all picat finament
  • 400 g de tonyina amb oli (reserveu l'oli)
  • 2 tomàquets tallats a trossos petits
  • 1 branca de julivert picat
  • 200 ml. de brou de carn
  • 120 g de formatge parmesà

Elaboració:
  1. Posem en una paella l'oli, la ceba i l'all a sofregir fins que quedi transparent. Afegim el tomàquet, la tonyina, el julivert i el brou de carn. Coem a foc suau 2 minuts.
  2. Mentre fem el sofregit, couen les tallarines al dente, el temps indicat per fabricant, de 5 a 7 minuts.
  3.  Escorrem i afegim la salsa amb les tallarines.
  4. Emplatem posant el formatge parmesà per sobre i amanit amb l'oli de la tonyina.

1 comentari: