dimecres, 13 d’octubre de 2010

Amanida de magrana,raïm i formatge fresc

Avui he comprat un aparell per decorar pastissos i he trobat dintre de la capsa una recepta. Que  he fet per la família i sembla que ha agradat molt.

Amanida amb molt color
Ingredients:
  • 200 gr. de amanida variada
  • 1 magrana
  • 100 gr. de raïm blanc
  • 100 gr. de raïm morat
  • 150 gr. de formatge fresc
  • 100 ml. vinagre balsàmic 
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre
Preparació:
  1. Rentar la amanida, tallant-la en trossos petits, i ajuntar amb els grans de la magrana, el formatge en trossos petits, el raïm tallat per la meitat  i sense grana.
  2. Salpebrem al gust i amanim amb l'oli d'oli d'oliva.
  3. Decorem amb el vinagre balsàmic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada