dissabte, 2 d’octubre de 2010

Timbal de patata, bolets i ou poché

També podem posar una capa de botifarra negre
Ingredient:

  • 2 patates
  • 1 ou 
  • 1 variat de bolets
  • oli
  • sal
Elaboració:
  1. Renteu bé les patates i poseu-les a bullir amb aigua i sal.
  2. Un cop estiguin cuites i fredes, peleu-les i talleu-les en làmines fines. Poseu un motlle en forma d'anella damunt del plat. Al fons  col·loqueu dues capes de patata.
  3. Netegeu els bolets, salteu els bolets amb una mica de sal i pebre. Afegiu una capa de bolets i una de patata.
  4. Poseu aigua, sal i vinagre en una cassola, i quan bulli hi posarem l'ou. Així que sembli que ja està al punt (4 minuts més o menys), el poseu en aigua freda.
  5. Posareu l'ou sobre el timbal i retireu el motlle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada