dimarts, 19 d’octubre del 2010

Castellar celebra la Mostra Gastronòmica

Foto de Josep Graells
Reportatge de L'actual.cat de data 19/10/2010.
Més de setze establiments han participant amb plats creats especialment
Més de setze establiments vilatans han participat de la Mostra. Concretament, 9 restaurants, tres pastisseries i quatre establiments de begudes. De fet, un d’aquests darrers establiments, la cocteleria Boston ha estat també l’encarregada de dur a terme un dels tallers de més èxit d’aquests tres dies. Un taller que s’ha inaugurat aquest mateix any i que ha anat a càrrec d’Albert Vilatersana.
La valoració ha estat positiva per què els participants han estat més dels esperats i també perquè aquest taller ha servit per donar a conèixer nous productes i fer que els veïns i veïnes es puguin interessar pel món dels còctels.
Altres activitats que s’han fet aprofitant la vuitena mostra gastronòmica han estat una xerrada d’alimentació saludable a càrrec de la Fundació Alícia, una xerrada d’enologia a càrrec de Francisco Cordero, també un taller titulat "A la cuina tot s'aprofita" a càrrec d’Irene Gelpí i un altre taller per a adults a càrrec de la Pastisseria Muntada.
PETITS CUINERS|| La 15aTrobada de Petits Cuiners, organitzada pel Moviment de Colònies i Esplai al matí de diumenge,  va aglutinat  més de 70 concursants. La Trobada ha estat organitzada pel moviment de Colònies i Esplai. La Trobada de Petits cuiners s’organitza cada dos anys. La primera trobada que es va organitzar va aglutinar més de 300 nens.
Des de fa uns anys tot allò que es cuina durant aquest concurs no es llença. A l'acabar es fa una degustació en la qual es poden tastar plats molt variats.Tots els participants van rebre una cullera per la pasta i els guanyadors van rebre una tassa plena de llaminadures i un ticket per la Mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada