dimecres, 16 de març de 2011

Amanida de formatge i poma

Amanida que podem incorporar o treure condiments, segons la nostra imaginació i dels aliments que tinguem a mà. Aquesta amanida ens pot servir de primer plat.

Ingredients:
  • 1 poma
  • 200 gr. de formatge tendre
  • 1 escarola
  • 4 nous
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Vinagre de poma
  • Vinagre balsàmic de Mòdena
  • 2 cullerades de melmelada de móres

Elaboració:

  1. Peleu la poma i talleu-la a trossos petits.
  2. Feu el mateix amb el formatge tendre.
  3. Posteriorment, renteu l'escarola i talleu-la a la juliana.
  4. Col·loqueu tots els ingredients en un bol i barregeu-los.
  5. Incorporeu  i mescleu la sal, l’oli i el vinagre de poma.
  6. Finalment emplateu, fent un llit amb la melmelada, incorporant la mescla del bol, les nous tallades a trossos petits i el vinagre balsàmic de Mòdena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada