Ingredients:
- 1 manat d'espàrrecs de marge
- 3 ous
- 6 alls tendres
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre molt
- Sal
Elaboració:
- Es renten els espàrrecs i es tallen a trossets petits, tot eliminant-ne la base.
- Es talla la part blanca dels alls tendres a trossets petits.
- En una paella, amb un raig d'oli i una mica d'aigua a foc baix es sofregeix els espàrrecs. A mitja cocció incorporem els alls tendres. Es salteja tot fins que estigui cuits al nostre gust.
- En un bol es baten els ous, posem els espàrrecs i els alls tendres i ho salpebrem. Es remena i s'aboca la mescla a la paella, coure a foc baix.
- Quan veiem que la base ja està cuita li donem mitja volta amb l'ajuda d'un plat i es continua la cocció fins que estigui cuita al vostre gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada