divendres, 4 de març de 2011

Carpaccio de fruita dolça

Escolliu les fruites que més us agradin o les que tingueu més a ma. Podeu fer un carpaccio de fruita dolça molt original i de diferents textures i sabors. Aquesta recepta la he trobat en el llibre “Cuinar en casa amb Caprobo i Ferran Adrià”.

Ingredients:
  • 1 pera
  • 1 poma
  • 4 maduixes
  • 1 taronja
  • 1 got d’aigua
  • 1 got de sucre
  • 1 baina de vainilla
  • 1 gelat de vainilla
  •  Fulles de menta fresca

Elaboració:

  1. Feu un almívar coent el sucre amb l’aigua i les llavors del interior de la baina de la vainilla.
  2. Talleu les fruites a làmines molt fines. Esteneu la fruita tallada en els plats.
  3. Salseu les fruites amb l’almívar fred, poseu les fulles de menta i just a l’hora de servir, poseu una cullerada de gelat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada