dissabte, 12 de març de 2011

Truita de patates xips

Diuen que Eduard  Boada (Bar Boada de Tarragona) és l’autèntic inventor de la truita de patates xips, tot i que el cuiner Ferran Adrià l’ha patentat. Fàcil  i ràpida de fer en 7 minuts ja tenim truita sense pelar les patates. No cal posar-li sal, les patates xips ja en porten.

Ingredients:
  • 4 ous
  • 1 bossa mitjana de patates xips
Elaboració:
  1. Bateu els 4 ous
  2. Trenqueu les patates xip
  3. En un bol poseu la meitat dels ous batuts cobrin les patates. Deixeu en remull durant 5 minuts.
  4. Passat els 5 minuts incorporeu la resta dels ous batuts i ja podeu posar tota la massa a la paella. Retireu del foc quan la tingueu més o menys feta, al vostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada