dilluns, 6 de desembre de 2010

Bescuit per a principiants

Els bescuits són uns dels pastissos més fàcils d'elaborar a casa. A més de trigar poc temps  en preparar-los, no embrutem gaire la cuina i et garanteixes estar menjant un bescuit de qualitat. I si aquestes et semblen poques avantatges, també suposa un estalvi de diners en utilitzar ingredients molt econòmics com són la farina, el iogurt, els ous o el llevat. Aquests són els productes que sol portar un bescuit base, però els podem afegir altres con la xocolata, poma, fruits secs, melmelades, fruita confitada per aconseguir sabors i textures suggerents.

Ingredients:                                              
  • 1 iogurt
  • 1 mesura (el volum del pot de iogurt buit) d’oli
  • 3 mesures  de farina
  •  mesures de sucre
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
  • Ratlladura de pell de llimona
Preparació:
  1. Encendre el forn a 200ºC perquè es vagi escalfant. En un bol poseu tots els ingredients.
  2. Treballeu tots els ingredients amb un batedor de braç fins que tot quedi ben barrejat.
  3. Untar el motllo per al forn amb una mica d’oli i també una mica de farina per tal que el bescuit no s'enganxi al motllo. Abocar la barreja al motllo.
  4. Baixar la temperatura del forn a 180ºC i posar el motllo al forn,  al cap de 30 minuts ja teniu els bescuit fet. Per saber si es cuit punxeu amb un ganivet, si surt sec el pastis ja esta cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada