divendres, 3 de desembre de 2010

Calçots arrebossats amb tempura

Recepta que també podeu fer amb alls tendres, pebrots verds i vermells tallats a tires, carxofes tallades a làmines  o amb gambes (gambes amb gavardina)

Ingredient:

    -  Calçots
    -  Farina especial tempura   
    -  Aigua gelada   
    -  Sal   
    -  Salsa romesco

Elaboració:
  1. Netejar bé els calçots de terra i treure les  primeres fulles, utilitzar només la part blanca, rentar bé i assecar amb paper de cuina.
  2. En un bol posar la farina especial tempura i afegir l’aigua ben gelada de la nevera, remoure bé que no quedin grumolls. Posar la sal i banyar els calçots en aquesta massa.
  3. En una paella fregir en oli ben calent i deixar sobre paper de cuina perquè absorbeixin tot l'oli sobrant. Servir  calents  a taula acompanyats de la salsa romesco.

1 comentari: