divendres, 24 de desembre de 2010

Pollastre amb prunes

Recepta que la dona ha posat en practica, per menjar el dia de Sant Esteve, no és cap pollastre del Prat, però tenim la confiança de la persona que la criat. I segur que no quedarà res al plat.

Ingredients:

  • 250 gr de prunes seques
  • 100 gr de pinyons
  • 2 cebes
  • 1 cabeça d’alls
  • 1 branca de canyella
  • 1 copa de brandi
  • 1 fulla de llorer
  • Farigola
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparació:
  1. Salpebrem el pollastre i l’adobem amb oli, llard i la branca de canyella en una cassola. Hi afegim les cebes, la fulla de llorer i La cabeça d’alls, i posem la cassola al  forn a 190 ºC fins que  vagi enrossint tot junt.
  2.  Hi aboquem el blandi, el deixem reduir i afegim la farigola, afegim aigua de tant en tant. 
  3. Un quart d’hora abans d’apagar el forn, incorporem les prunes i els pinyons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada