dilluns, 20 de maig de 2013

Aletes de pollastre amb alls

Aquesta recepta "Aletes de pollastre, amb allets i bolets" la vàrem fer en un dinar familiar i va agradar molt. Avui l'hem fet sense bolets i en dono fe que està per llepar-se els dits ...

 
Ingredients:

  • 12 aletes de pollastre
  • 12 cullerades d’oli d’oliva 0,4
  • 20 grans d’all
  • 2 fulles de llorer
  • 8 branquetes de farigola
  • 120 ml. de vi blanc
  • 2 cullerades d’aigua
  • Sal
  • Pebre negre

Elaboració:
 

1.    Separeu i retireu les puntes de les aletes, talleu cada aleta per la meitat.
2.    Poseu les aletes a punt de sal, poseu-les en una paella i daureu-les lentament durant 30 minuts.
3.    Aixafeu els alls amb pell i afegiu-los a les aletes. Daureu el conjunt durant 5 minuts més.
4.    Poseu les herbes i el vi blanc. Deixeu reduir.
6.    Afegiu l’aigua, deixeu bullir 5 minuts i poseu a punt de sal i pebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada