dimecres, 22 de maig de 2013

Hamburguses de ceba amb espàrrecs de marge

Si no teniu ganes de fer-les o sou  aprenents com jo, millor compar-les fetes. Això si mireu de comprar-les en una botiga de la  vostra confiança, no sigui que us donin garsa per perdiu... També podeu acompanyar aquest plat amb patates fregides o amb les  salses  de ketchup, mostassa i maionesa.


Ingredients:

  • 4 hamburgueses de ceba
  • 2 tomàquets d'amanir
  • 6 fulles d'enciam
  • 4 talls de formatge de fondre
  • 1 manat d'espàrrecs de marge
  • Oli d'oliva verge
  • Vinagre de Xerès
  • Sal

Elaboració:

  1. En una  planxa  gran hi posem unes gotetes d'oli d'oliva i l'escampem per tota la planxa, posarem les hamburgueses i els espàrrecs de marge prèviament tallada  la part dura. Deixarem que es vagin fent.
  2. Mentrestant rentarem, tallarem, amanirem i mesclarem en un bol l'enciam amb oli d'oliva, vinagre i sal. Quan ho tinguem ben barrejat ho posarem de base en el plat.
  3. Tallarem el tomàquet a lamines de 0,5 cm. per la part més ample, amanirem amb oli d'oliva, unes gotes de vinagre i sal. El posarem a sobre de l'enciam.
  4. Quant l'hamburguesa estigui al seu punt, la posarem a sobre del tomàquet mirant que la part més calenta, la que tocava la planxa quedi per sobre.
  5. Afegim el tall de formatge per sobre de l'hamburguesa calenta i decorem amb els espàrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada